MOOIE QUINTA MET MOGELIJKHEDEN VOOR KLEINSCHALIGE CAMPING

MOOIE QUINTA MET MOGELIJKHEDEN VOOR KLEINSCHALIGE CAMPING
MOOIE QUINTA MET MOGELIJKHEDEN VOOR KLEINSCHALIGE CAMPING

€ 170.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 06-02-2023 geplaatst
2251 keer bekeken


Oliveira do Hospital, Portugal
Sfeervolle, rustig gelegen quinta van ruim 1,5 ha. (15000 m²) met traditioneel woonhuis, nabij het dorpje Travanca de Lagos, een dorpje met historie vanaf de Romeinse tijd. Bij de gemeente Oliveira do Hospital ligt een vergunning aanvraag voor een kleinschalige camping.

Het woonhuis is gebouwd van granieten stenen. Het heeft twee verdiepingen. Beneden is een grote slaapkamer en een grote badkamer met ligbad.
Op de begane grond is een ruime woonkeuken (met openhaard) en een lichte woonserre met houtkachel.
Met het oog op de kleine camping is aan de woning in 2007 een aparte douche en toilet gebouwd en er is een buitenkeuken, dit alles met een eigen geiser.

Kenmerkend aan het terrein zijn de terrassen met granieten muurtjes, de grote granieten rotsen, de weidse uitzichten naar het dal en een grote vijver.

Het terrein bestaat uit mooi aangelegde terrassen en een stukje bos. Op elk terras is elektra aanwezig. Op veel plaatsen zijn ook waterpunten. Er zijn veel lichtpunten op het terrein. Het is goed onderhouden. Op het terrein zijn verschillende paden gemaakt waardoor de meeste terrassen goed bereikbaar zijn voor een tractor/zitmaaier.
Op een van de terrassen is een rond zwembad aangelegd (doorsnee 5,5 m), met een pomp/zuiveringsinstallatie. Op diverse plekken zijn schaduw-voorzieningen aangebracht.
Een deel van het terrein bestaat uit grote vlakke grasvelden, eventueel geschikt voor het houden van paarden of voor een grote groentetuin.

Electra is aangesloten, als ook de telefoon en ADSL. Water komt uit een eigen put, deze put is in 2006 gemaakt en geeft genoeg water voor huishoudelijk gebruik en voor het bevloeien van de tuin. Daarnaast zijn er nog 3 andere bronnen op het terrein, maar 2 daarvan geven niet het hele jaar water.

Op het terrein staan druivenranken (opbrengst ongeveer 100-150 liter wijn per jaar), verschillende olijfbomen, fruitbomen (peer, appel, walnoot, vijg, pruim, mispel, kers, kweepeer, sinasappel, citroen) en naald- en eikenbomen (genoeg voor eigen houtvoorraad). Her en der staan ook sierplanten.
Het terrein is deels omheind door natuurlijke materialen en is afsluitbaar door een houten hek.

De bereikbaarheid is goed via een zandpad. Vraag naar beschikbaarheid via de link.

21 jaar Tweedewoning

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.marktconcurrent.nl/
www.palingonline.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceamsterdam.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis amsterdam via marketplaceamsterdam.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceamsterdam. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceamsterdam.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceamsterdam. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceamsterdam vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceamsterdam dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marketplace > Amsterdam | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter