Inklapbare Picknicktafel met dichttafelblad voor 3 tot 6 personen

Inklapbare Picknicktafel met dichttafelblad voor 3 tot 6 personen
Inklapbare Picknicktafel met dichttafelblad voor 3 tot 6 personenInklapbare Picknicktafel met dichttafelblad voor 3 tot 6 personenInklapbare Picknicktafel met dichttafelblad voor 3 tot 6 personenInklapbare Picknicktafel met dichttafelblad voor 3 tot 6 personen

€ 299,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 27-09-2023 geplaatst
185 keer bekeken


Bank en tafel 2 in 1 van Douglas hout Model XL voor 3 tot 6 personen

Maak van uw tuinbank in 2 seconden een picknicktafel! Iedereen kan het!
Heeft u snel extra zitplaatsen nodig voor uw visite of u wilt gezellig BBQ-en met vrienden klap de bank dan open tot een picknicktafel!

De Bank en Picknicktafel is gemaakt van Douglas hout. Deze houtsoort is prima bestand tegen ons Nederlandse klimaat.
Het tafelblad is van onderaf geschroefd. U heeft dus geen schroefgaten in het blad. Het blad en de zittingen hebben een dikte van 4,5 cm.

Let op! Het uitklappen van dit model met dicht tafelblad moet met 2 personen gebeuren omdat je je hand niet tussen de balken kan plaatsen om hem open te trekken!

De afmetingen:
Uitgeklapt: 130 x 180 cm.
Het zitvlak: L 160 x B 47 x H 40 cm.
De bank: bovenkant leuning tot de grond, 82 cm x lengte 180 cm.
Het tafelblad: L 180 x B 56 cm x D 4,5 cm.

De Bank en Picknicktafel wordt COMPLEET GEMONTEERD GELEVERD. Voor het leveren maken wij een afspraak met u.
Levertijd ca. 2 wekenWebsite >>

Video:

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.marktconcurrent.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceamsterdam.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis amsterdam via marketplaceamsterdam.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceamsterdam. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceamsterdam.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceamsterdam. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceamsterdam vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceamsterdam dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marketplace > Amsterdam | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter