Appartement in verhuurde staat te koop beleggingsobject

Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject
Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject Appartement in verhuurde staat te koop  beleggingsobject

€ 140.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 19-09-2022 geplaatst
31 keer bekeken


Particulier beleggersobject Te Koop aangeboden: (in verhuurde staat)
Appartement aan de Henri Hermanslaan 410 te Geleen (Limburg) op de 2e woonlaag.

Fraai appartement voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en prettig gelegen op de 2e woonlaag, dus vrij gunstig qua energieverbruik .

INDELING
Het appartement beschikt in het souterrain over een ruime eigen berging (ca. 12 m²) en een gezamenlijke fietsenstalling incl camera bewaking.
Verder bestaat de woning uit: entree, grote woonkamer, keuken, meterkast, opbergkast voor witgoedaansluiting, aparte WC, badkamer met wastafel en douche en twee slaapkamers.
Vanuit de ruime entree zijn alle vertrekken toegankelijk. De doorzonwoonkamer is van groot formaat (ca. 8.35 x 3.70 m) en is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken, welke is voorzien van een nette keukenopstelling. De apparatuur omvat een oven, een ijskast, een gaskookplaat en een afzuigkap.
Overige gegevens:
Bouwjaar ca 1965
Woonoppervlak 76m2
Centrale verwarming incl CV installatie
Berging voor zien van nieuwe buitendeur incl professioneel hang en sluitwerk.
Datum overdracht : bespreekbaar
Huurprijs per maand (incl. servicekosten) bedraagt € 805,-
Kosten G/W/E riool- en afval voor huurder.
Bijdrage VVE kosten p.mnd € 157,00
Energielabel E voor handen geldig t/m 19-09-2027
Voorzien van telefoon en Cai aansluiting
De borg bedraagt € 1500,-.
Rendement 560,00 per maand.
(incl. verrekening onroerend zaakbelasting en box 3)
Huur wordt per 1e van de maand altijd correct betaald.
Vraagprijs € 140.000,-
Huidige huurcontract volgens model ROZ 2003 met Algemene Voorwaarden ROZ 2003 en voor onbepaalde tijd.
Ligging
Door de ligging nabij het centrum van Geleen bevinden zich alle belangrijke voorzieningen op loopafstand. Door de uitstekende aansluiting op verbindingswegen en het openbaar vervoer zijn steden in de buurt gemakkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor het appartement.Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceamsterdam.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis amsterdam via marketplaceamsterdam.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceamsterdam. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceamsterdam.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceamsterdam. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceamsterdam vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceamsterdam dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marketplace > Amsterdam | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter