Filament vacuümset inclusief Pomp voor 3D techniek met 5 zakken

Filament vacuümset inclusief Pomp voor 3D techniek met 5 zakken
Filament vacuümset inclusief Pomp voor 3D techniek met 5 zakkenFilament vacuümset inclusief Pomp voor 3D techniek met 5 zakkenFilament vacuümset inclusief Pomp voor 3D techniek met 5 zakkenFilament vacuümset inclusief Pomp voor 3D techniek met 5 zakken

€ 16,45


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 11-01-2022 geplaatst
686 keer bekeken


Deze vacuümset van GTB4U is een eenvoudige en goedkope oplossing voor het opbergen van je filament.
Het beschermt tegen vocht, stof en vuil!
Hierdoor blijft je filament langer droog en breken ze niet snel.

Toepassing:
Stop je filament gewoon in de vacuümzak
Sluit de zak luchtdicht af met de seal
Zet de meegeleverde pomp op de 'Air Valve' sticker
Pomp de lucht uit de zak
Bewaar filament op een geschikte plaats Leveringsomvang:
5 x vacuümzakken
1 x pomp

AANBIEDING: nu voor slechts € 16,45 ( € 13,60 ex btw)

Wij verzenden door heel Europa per post. Als u rollen filament mee besteld tot 14 Kg zijn er geen extra verzendkosten boven de 100 euro.

Klik hier beneden op website om meteen bij het juiste artikel te komen

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://houtkloofbedrijf.nl/
www.palingonline.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceamsterdam.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis amsterdam via marketplaceamsterdam.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceamsterdam. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceamsterdam.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceamsterdam. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceamsterdam vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceamsterdam dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marketplace > Amsterdam | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter